Veće cene usluga mobilne i fiksne telefonije

Bez autora
Oct 01 2012

Korisnike usluga mobilnih operatera, ali i fiksne telefonije, od danas očekuju veće cene zbog povećanja poreza na dodatu vrednost sa 18 na 20 posto. “Telekomu Srbija” će od danas cene proizvoda i usluga uskladiti sa novom stopom PDV-a, što znači povećanje mesečnih računa za sve usluge.[]Povećanje poreza će se odraziti i na cene saobraćaja, kao i na određene promocije i akcije u okviru ponude usluga “Telekoma Srbija”.

Veće cene usluga mobilne i fiksne telefonijeKorisnike usluga mobilnih operatera, ali i fiksne telefonije, od danas očekuju veće cene zbog povećanja poreza na dodatu vrednost sa 18 na 20 posto.

Kako je rečeno Tanjugu u “Telekomu Srbija”, kompanija će od danas cene proizvoda i usluga uskladiti sa novom stopom PDV-a, što znači povećanje mesečnih računa za sve usluge.

Povećanje poreza će se odraziti i na cene saobraćaja, kao i na određene promocije i akcije u okviru ponude usluga “Telekoma Srbija”.

Iz kompanije su naveli da su svesni da je tržište Srbije cenovno veoma osetljivo, pa kompanija godišnje pokreće veliki broj kampanja i promocija koje korisnicima donose značajne uštede. U ovoj kompaniji podsećaju da je jedna od takvih pogodnosti namenjena korisnicima postpejd tarifa koji ostvaruju popust od 50 posto na mesečnu pretplatu tokom celog trajanja ugovorne obaveze, bez kupovine telefona.

“Telenor” je saopštio da će postpejd korisnicima biti uvećan porez za oktobarski mesečni račun koji će dobiti početkom novembra.

Iz Vip-a je Tanjugu saopšteno da će stopa PDV od 20 posto u celosti opteretiti cenu mobilnih usluga postojećih Vip-ovih postpejd korisnika i pretplatnika internet tarifa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik